Simsoft Online

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Direct aan de slag met administratie

Simsoft Online is een voor de docent flexibel en gemakkelijk te gebruiken administratief programma. Uw leerlingen leren met Simsoft Online de administratie van een (handels)onderneming bij te houden.

 

Vrijheid, gemak en betrouwbaar

Met Simsoft Online gaan uw leerlingen direct aan de slag met administratie. Simsoft Online is op iedere computer via internet makkelijk te bereiken en updates worden automatisch geïnstalleerd. Installatie van Simsoft Online door de systeembeheerder is niet nodig. De ICT-helpdesk van SimNet kan de administraties zelf inzien en u snel van dienst zijn.

 

Voorbereiding op het centraal schriftelijk en praktisch examen

Simsoft Online is afgestemd op het gebruik door leerlingen. Voordat de leerling de ingevoerde gegevens in de administraties verwerkt, vraagt Simsoft Online de leerling om de gegevens te controleren. Hierdoor kunnen gemaakte fouten eenvoudig worden gecorrigeerd. Deze opzet maakt Simsoft Online geschikt voor een goede voorbereiding op het werken met Telraam in de kantoorsimulatie van het centraal schriftelijk en praktisch examen (CSPE) in het vmbo. Ook kan Simsoft Online worden ingezet voor de administratie van een simulatiebedrijf in het mbo.

 

Reacties op Simsoft Online

"In ons simulatiebedrijf vinden leerlingen na een korte introductie moeiteloos hun weg in het in- en verkoopproces. Ik merk dat vooral bij de voorbereiding op het praktijkexamen. Hoewel er dan gewerkt wordt met een ander programma zie je dat de processen er bij de leerlingen automatisch ingeslepen zijn."

Paul Croese, docent Handel & Administratie

Bredero Beroepscollege, Amsterdam 

 

Direct aan de slag met administratie?

Maak voor een presentatie een afspraak met Edu'Actief via telefoonnummer 0522 235 235 of via het contactformulier.

 

Flyer_simsoft_online